Soptíkův pohár - Bozkov - 12.5.2018

13.05.2018 08:42

    Třetí zastávkou Soptíkova poháru byl Bozkov. Zde mladší soutěžili pouze v požárním útoku a starší také v požárním útoku a ještě v požárním útoku CTIF. Za mladší se zúčastnili - Adam Š., Eliška Ch., Bára, Adam V., Sabča a Eliška J. Za starší - Michal, Verča, Natka, Simča, Natka, Vojta, Matěj, Marek a Štěpán.

    Starší plnili nejdříve disciplínu požární útok CTIF, kde utrpěli deset trestných vteřin za jedno nepřeskočení vodního příkopu. Trestné body byly ale nakonec odečteny, kvůli chybné džberovce.Výsledný čas byl 148, 56, který dal v pořadí na 8. místo. Poté přišli na řadu mladší s požárním útokem - ten se jim povedl za čas 26,10 vybojovali si tím 12. místo. Po chvilce čekání šlo na požární útok i starší družstvo, které si svým časem 19,48 vybojovalo 9. místo.

    Po odsoutěžení jsme se šli všichni občerstvit a čekali jsme na vyhlášení. Někteří si šli čas zkrátit na dětské hřiště a ostatní uklízeli zázemí. Při vyhlášení dostali mladší za 12. místo diplom a každý pytlíček dobrot. Starší se celkově umístili na 9. místě a též dostali diplom a pytlíček dobrot. Při vyhlášení nám začalo pršet, a tak jsme rychle naskákali do aut a jeli domů.

FOTO: ZDE