O pohár velitele - Čistá u Horek - 1.5.2024

02.05.2024 09:02

Novou sezónu jsme započali jako již tradičně v Čisté u Horek, kde se soutěžilo v požárním útoku. Zúčastnili jsme se jako jedno družstvo mladších a dvě družstva starších.

    Družstvo mladších - Eliška, Janička, Vojta, Bětka, Míša, Sára a Fráňa. V této sestavě družstvo běželo na soutěži úplně poprvé. Trénovaní kvůli špatnému dubnovému počasí také moc nebylo, a tak máme co vylepšovat. Míša bohužel nedotáhla rozdělovač moc daleko, a tak měli proudaři co dělat, aby nastříkali do terčů. To se jim nakonec ale podařilo, a tak Sára nastříkala za čas 54,34 a Fráňa za čas 74,04. Družstvo se tak umístilo na 13. místě.

    Družstvo starších B - Anežka, Kája, Eliška J., Elinka, Michal, Vanďa a Sába. Béčko mělo vzadu menší zpozdění, protože Elišce J. upadl koš. Na levém proudu Sába nastříkala za čas 22,84 a na pravém proudu Vanďa za 22,13. Vystříkali si tak 6. místo.

    Družstvo starších A - Anežka, Kačka, Jája, Adam, Verča, Eliška Ch. a Sabča. Áčkový útok byl skoro bezchybný. Sába na levém proudu proudu nastříkala náš rekordní čas 17,90. Na pravém proudu Eliška neudržela tlak vody, ale i tak zvládla nastříkat za čas 20,54. Tyto skvělé časy jim zaručili krásné druhé místo.

    FOTO: ZDE