O pohár SDH Mříčná - 18.9.2021

29.09.2021 17:04

    V sobotu ráno jsme vyrazili na soutěž do Mříčné. Moc jsme se těšili, byla to po dlouhé době zase nějaké soutěž. Bohužel nás bylo hodně nemocných, ale i tak jsme dali dohromady jedno družstvo mladších (Karolínka, Michal, Sabča, Eliška J., Jája, Lukyn a Jindra)  a jedno družstvo starších (Adam, Anežka, Kája, Eliška Ch., Kačka, Verča a Sabča). Soutěžilo se v požárním útoku a ve čtyřech disciplínách závodu hasičské všestrannosti - lano, požární ochrana, uzle a topografie.

    Nejdříve jsme si šli splnit topografii, kde jsme měli všichni všechno správně. Poté šli mladší na požární útok, ve kterém uspěli s časem 32,186. Ve výsledcích to byl 7. nejrychlejší čas. Dále jsme šli na lano - mladší tam utržili 6 trestných bodů (3 - Eliška J. se chytla značky a 3 - Jindra spadl) a starší také 6 trestných bodů (3 - Adam za chycení značky a 3 - Anežka spadla). Další byla požární ochrana - mladší dostali jeden trestný bod, protože Michal nepřiřadil správně hadici v kotouči. Starší bez trestných bodů. Dále byly uzle. Mladší i starší dostali 3 trestné body, protože Jindra neudělal úvaz na proudnici a Adam zkracovačku. A jako poslední disciplínu si šli starší splnit požární útok, který zvládli za čas 40,839 a umístili se s ním na 12. místě.

    Po odsoutěžení všech družstev přišlo na řadu vyhlášení. Výsledky ze všech disciplín byly sečteny dohromady. Mladší se tak celkově umístili na 10. místě a starší na 13. místě.

    FOTO: ZDE