Víchová nad Jizerou - dětská soutěž - 16.9.2017

20.09.2017 08:55

    V sobotu ráno jsme se sešli u hasičárny a vyrazili jsme do Víchové nad Jizerou na soutěž. Soutěžilo se ve třech disciplínách - štafeta 4x60 metrů, štafeta požárních dvojic a požární útok.

    Zúčastnili jsme se jako jedno družstvo - Vojta, Matěj, Terka, Marek, Štěpán, Verča, Eliška, Vendy a Natka. Podpořit nás jela Simča.

    Hned po příjezdu se nám podařilo zapadnout autem, tak jsme si trochu zaposilovali. Před soutěžením jsme dostali hlad, tak nám Simča šla do místního "obchodu" koupit rohlíky a šunku. Z disciplín se nejdříve plnila štafeta 4x60 metrů, u které jsme měli dva pokusy. Počítal se nám čas 67,36, se kterým jsme se průběžně umístili na 3. místě. Další byla na řadě štafeta požárních dvojic, která se nám moc nepovedla a čas byl 91,32. S tímto časem jsme se umístili na 4. místě. Pak přišel na řadu požární útok, který jsme měli splněný za čas 24,349, což dalo na 3. místo.

    Po odsoutěžení jsme se občerstvili a čekali na sečtení všech výsledků a vyhlášení. Asi po půl hodince byl nástup, kde jsme se dozvěděli, že jsme se celkově umístili na 4. místě. Za odměnu jsme dostali sladkosti, diplom a perníkovou medaili.

 

        Foto: ZDE