Podkrkonošský pohár Nedaříž - 6.5.2017

12.05.2017 10:12

    V sobotu ráno v půl osmé jsme se sešli u hasičárny, aby jsme se vydali na soutěž do Nedaříže, kde probíhal Podkrkonošský pohár. 

    Když dorazila všechna družstva, tak proběhl nástup. Poté jsme mohli jít plnit jednotlivé disciplíny. Za družstvo A soutěžili: Vojta, Michal, Roman, Nelča, Vendy, Leoš, Marek, Eliška a Natálka I. Za družstvo B soutěžili: Mates, Michal, Anežka, Roman, Honzik, Verča, Štěpán, Terezka a Leoš.

    Nejdříve jsme šli plnit disciplínu v požárním útoku CTIF, na kterou jsme měli dva pokusy. První pokus se ani jednomu družstvu moc nepovedl. Rozhodčí soutěže nás ale na všechny chyby upozornil, a tak jsme věděli na co si dát u druhého pokusu pozor. Druhý pokus už byl o něco lepší. Družstvo A se s časem 134,39 umístilo na 2. místě a družstvo B se s časem 173,68 umístilo na 4. místě.

    Jako další disciplínu jsme šli plnit štafetu dvojic, kde byl pokus pouze jeden. Družstvo A se s časem 71,68 umístilo na 3. místě a družstvo B se s časem 72,64 umístilo na 4. místě.

    Jako poslední nás čekal požární útok, na který jsme měli dva pokusy. Oboum družstvům se lépe povedl první útok. Družstvo A mělo časy 20,83 a 23,02, se kterými se umístilo na 1. místě. Družstvo B mělo časy 23,1 a 25,29, se kterými se umístilo na 3. místě.

    Po odsoutěžení všech dispiclín jsme se všichni občerstvili místními pochutinami a čekali na vyhlášení. Družstvo B se umístilo na 4. místě, za odměnu dostalo zákusky a šampaňské. Družstvo A se umístilo na 2. místě, získalo pohár, medaile, dort a šampaňské. O odměny a šampaňské jsme se po příjezdu do Roztok rozdělili u hasičárny.

 

Foto: ZDE