O pohár velitele - Čistá u Horek - 1.5.2018

02.05.2018 08:27

    V úterý 1. května jsme pár minut po poledni vyrazili na soutěž O pohár velitele, aneb memoriál bratra Františka Plecháče do Čisté u Horek. Jeli jsme soutěžit v požárním útoku - jedno družstvo mladších a dvě družstva starších. Při slavnostním nástupu před soutěží jsme u příležitosti 100. výročí vzniku republiky shlédli dekorování praporu obce a praporu čisteckého hasičského sboru slavnostními šňůrami.

    Nejdříve přišlo na řadu družstvo mladších - Bára, Eliška Ch., Sabča, Eliška J., Adam V., Adam Š. a Dáňa. Mladší byli na soutěži úplně poprvé, ale i tak se jim to krásně povedlo. Nastříkali za čas 34,11. Dále šlo na řadu družstvo starších A - Vojta, Michal, Verča, Natka, Simča, Honzik a Vendy. Ti měli čas 24,29. Poté soutěžilo družstvo starších B - Vojta, Michal, Terka, Eliška, Matěj, Marek a Štěpán. Čas měli 23,62.

    Po chvilce čekání jsme šli na nástup. Nejdříve vyhlašovali mladší družstva, naši mladší se umístili na 8. místě - za odměnu dostali diplom a sladkosti. Starší družstvo A se umístilo na 4. místě - za odměnu jsme získali diplom, obvazy a sladkosti. Starší družstvo B se umístilo na 2. místě - za odměnu dostali pohár, diplom, mini lampičky a lahve na pití.

    Při zpáteční cestě jsme se ještě za odměnu zastavili na zmrzlině na Horkách.

 

FOTO: ZDE