Martinický pohár - 10.6.2023

19.06.2023 13:43

    V sobotu ráno jsme vyrazili na soutěž v požárním útoku do Martinic. Zúčastnili jsme se jako jedno družstvo mladších a dvě družstva starších. Po páteční kolizi se strojem nám bohužel nešel nastartovat, a tak jsme s ním bohužel nemohli soutěžit. Kamarádi z Martinic nás ale zachránili, a tak jsme mohli soutěžit s jejich strojem, s kterým se dokonce i velice rychle naučila Anežka. Na provedení útoku jsme měli dva pokusy, počítal se lepší čas. Soutěž pro nás také byla zvláštní tím, že se nabíhalo zezadu a né z boku, jak jsme zvyklí.

    Družstvo mladších - Dominik, Dorotka, Terezka, Sára, Ríša, Elinka a Míša. První pokus zvládli za čas 32,80 a druhý pokus za čas 36,21. S lepším prvním pokusem jsme se umístili na 5. místě.

    Družstvo starších A - Honza, Eliška Ch., Kačka, Jája, Verča, Anežka a Sába. U prvního pokusu se Anežka seznamovala se strojem, nastříkali jsme za čas 22,13. Druhý pokus byl o dost lepší, za čas 19,22. S tímto časem jsme se umístili na 2. místě.

    Družstvo starších B - Vanďa, Sába, Kája, Anežka, Eliška J., Elinka a Jindra. První pokus byl za čas 33,22, protože Kája nenabrala. Druhý pokus už byl o něco lepší, a to za čas 26,57. S lepším časem jsme se umístili na 8. místě.

    FOTO: ZDE